Stég Bionic Boilies 800g 20mm Corn-Nbutyric

STÉG
2.990 Ft
Menny.:
db

Paraméterek

Várható szállítás 1-4 munkanapon belül

A Bionic közepes oldódású, magas szénhidráttartalmú bojli család. A piacra került ízeket hosszan teszteltük különböző víztípusokon, hogy a legfogósabb aromák kerülhessenek be végül a zacskókba. Olyan aromákat használtunk, ami már nagy távolságról is felkeltik a halak figyelmét, ezért különösen hatékonyak iszapos fenéken történő horgászatoknál. Felmelegedett vizekben, amikor a halak emésztése felgyorsul kimagasló eredményeket tudunk vele elérni. Tökéletes kör keresztmetszete és sima felülete miatt kiválóan dobócsövezhető. Speciális főzési eljárással készül, ezért az aroma anyagok és a halak számára fontos összetevők nem főnek ki a bojliból a készités során. Amur horgászatra is kiválóan megfelelnek és egész évben eredményesen használhatóak!

  • Kiszerelés: 800 g
  • Átmérő: 20 mm
  • Oldódási idő: 8 óra
  • Íz: Vajsavas kukorica
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2025. április 17.
Gyártó cikkszám: SP022071
Szerezhető hűségpontok: 30
2.990 Ft
Menny.:
db

Leírás

A Bionic közepes oldódású, magas szénhidráttartalmú bojli család. A piacra került ízeket hosszan teszteltük különböző víztípusokon, hogy a legfogósabb aromák kerülhessenek be végül a zacskókba. Olyan aromákat használtunk, ami már nagy távolságról is felkeltik a halak figyelmét, ezért különösen hatékonyak iszapos fenéken történő horgászatoknál. Felmelegedett vizekben, amikor a halak emésztése felgyorsul kimagasló eredményeket tudunk vele elérni. Tökéletes kör keresztmetszete és sima felülete miatt kiválóan dobócsövezhető. Speciális főzési eljárással készül, ezért az aroma anyagok és a halak számára fontos összetevők nem főnek ki a bojliból a készités során. Amur horgászatra is kiválóan megfelelnek és egész évben eredményesen használhatóak!

  • Kiszerelés: 800 g
  • Átmérő: 20 mm
  • Oldódási idő: 8 óra
  • Íz: Vajsavas kukorica

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.