Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

FishingLand V12 Nagy Sebességű Etetőhajó - GPS-el

Fishingland
194.490 Ft
Menny.:db

Paraméterek

Várható szállítás 1-4 munkanapon belül
Szín Carbon
Méret 55x33x18cm
Hajótest Anyaga ABS Műanyag
Hatótávolság 500m
Tartály száma 1 db
Motor Extra nagy teljesítményű 12v 10000rpm szénkefe nélküli motor
Akkumulátor Megnövelt akkumulátor:18AH (18000mAh)
Hajócsavar Extra nagy, 4 lapátos hajócsavar
Etetőanyag kapacitás 2.5kg
Funkciók GPS, AUTOPILOT, fém hínárvédő, világítás elől - hátul
Csomag tartalma
-Etetőhajó
-Távirányító(Elemet tartalmazza)
-Hálózati töltő
-18 000mAh akkumulátor
-Antenna
-Etetőhajó táska

A GPS funkció több mint 20 horgászhely rögzítését támogatja, így a teljes vízterületet az Ön exkluzív vadászterületévé varázsolja. Az olyan funkciók, mint az egygombos visszatérés, az alacsony akkumulátorszint automatikus visszatérés és a jelvesztés automatikus visszatérése, biztosítják a hajó biztonságát.

A V12 kifejezetten az extrém sebességre vágyó felhasználók számára készült. A nagy teljesítményű 12 V-os kefe nélküli motorral felszerelt hajó akár 240 méter/perc sebességet is elérhet. A nagyméretű tartály kialakítása lehetővé teszi, hogy egyszerre jelentős mennyiségű csali kerüljön bevetésre. A kivételes sebesség nagymértékben növeli a horgászok hatékonyságát, kiküszöbölve a várakozással töltött időt.

Sok horgász nagy elvárásokat támaszt a csónak sebességével szemben, amikor etetőhajót használ. Ha a csalit egyidejűleg különböző horgászhelyekre kell behúzni, a lassú sebesség jelentős időt vesz igénybe a teljes feladat elvégzéséhez. Bár a piacon elérhetőek a gyors etetőhajók, gyakori probléma, hogy nem képesek hosszú ideig folyamatosan közlekedni. Hosszabb ideig tartó működés során a motor hőmérséklete gyorsan megemelkedik, és körülbelül 30 percnél rövidebb folyamatos teljes terhelés mellett a motor meghibásodási aránya meredeken megnő.

Ezen problémák megoldása és a nagysebességű etetőhajók iránti kereslet kielégítése érdekében több tucat motorral kísérleteztünk, és végül megtaláltuk a legmegfelelőbb motort – amelyet úgy teszteltek, hogy több mint 2000 órán keresztül folyamatosan teljes terhelés mellett működjön. A kefe nélküli motor akár 240 m/perc hajósebességet is képes elérni. A V12 sorozat egy dedikált kefe nélküli motorral van felszerelve, amely nagy kapacitású, 12 V-os akkumulátorral párosul, így rendkívül nagy sebességet és hosszú élettartamot biztosít.

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 10.
Cikkszám: fsh-v12-gps
Szerezhető hűségpontok: 1945
194.490 Ft
Menny.:db

Leírás

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek