Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Promix Fermented Pellet Box Tejsavas

Promix
1.790 Ft
Menny.:db

Paraméterek

Várható szállítás 2 munkanapon belül
Optimális fehérje és szénhidrátarány
Magas tápérték
Könnyű használat
Gyorsan bont, de lassan oldódik
Mélyebb vizeken is a fenékre ér
Method módszerre fejlesztve
Prémium minőségű összetevők
Tejsav booster
A Promix Fermented Pellet Boxok összetétele úgy lett kialakítva, hogy a magas tápérték mellett, a könnyen emészthető szénhidráttartalmát a lehető legmagasabban tartsuk. Így egy komplex, minden szükséges tápanyagot tartalmazó, kiemelkedő beltartalmi mutatókkal rendelkező keverék jött létre. Fehérjetartalmát a növényi fehérjék adják, melyek között a búza- és kukoricafehérje kapott leginkább hangsúlyt. Magas rosttartalommal rendelkezik, ami könnyű emészthetőséget garantál.

Extra minőségű színes pelletszemekkel a még jobb hatás érdekében. A dobozban 50ml aroma booster is található, mely a tejsavak mellett étvágyfokozókat és betaint is tartalmaz.

Könnyen bekeverhető, a 400g pellethez a benne található 50ml aromát és valamivel később újabb kis adag vizet hozzáadva alaposan összekeverjük, amíg a nedvességet fel nem szívja, majd 5 perc pihenő után újra megkeverjük, ha még igényel vizet, tovább nedvesítjük. Horgászat közben érdemes néha spriccelni, vagy nedves kézzel kevergetni. Akkor a legfogósabb, ha a felülete mindig nedves egy picit.

Vízbe érve 8-12mp után szinte robbanásszerűen bont. Ez az idő elég arra, hogy a mélyebb vízű bányatavakban is a fenékre érjen a kosár a kioldódás előtt. A pelletszemekből rögtön elkezdenek a szabad aminosavak, tejsavak kioldódni, a kosárhoz húzva a környék halait. A pellet lassan oldódik, így a vízben sokáig az etetésen marad, a kisebb áramlatok sem sodorják el.
Meleg vízben kiemelkedő eredménnyel használható!

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 10.
Cikkszám: PFPBT
Szerezhető hűségpontok: 18
1.790 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek